Sko med støtte i Vordingborg

Sko med særlig støtte

Find dit næste par sko eller indlæg

Stort udvalg af sko og indlæg i Vordingborg

Har du vanskeligheder med at finde et par gode sko, som aflaster dine fødder? Så har jeg et stort udvalg af sko og indlæg til salg i klinikken, som gør det bedste for dine fødder og sørger for, at de bliver aflastet. Læs mere om de forskellige sko, sandaler og indlæg nedenfor på denne side – og kom forbi klinikken og se udvalget!

Gaitline-sko

Gaitline er sko, der bliver produceret i Norge og som har specialiseret sig i innovativt, avanceret fodtøj. Der er indbygget SGL-teknologi i skoene, som optimerer fodens bevægelse og vægtfordeling, når du går og står. Skoen aktiverer fodmusklerne uden indlæg, så man bliver tvunget til at bruge musklerne. Læs folder om Gaitline.

Aerowalk-sandaler

Aerowalk laver fantastiske komfortsandaler, der er bløde, stødabsorberende og svangstøttende – og de aflaster dermed dine fødder og hæle. Det er en sandal i så god kvalitet, at du kan gå i dem i timevis uden at blive træt. De findes i et hav af farver, mønstre og designs, så der er noget til enhver smag og behov.

Formthotics-indlæg

Jeg tilbyder Formthotics-indlæg, som jeg varmer op og former til den enkelte fod. På den måde kan du gå i dine “normale” sko med brug af dette indlæg, så du stadig skåner dine fødder bedst muligt. Indlæggene findes både til diabetesfødder og fødder med gigt. Et indlæg er også godt, hvis du f.eks. har platfod eller nedfalden forfod. 

Formthotics-indlæggene findes i forskellige materialer alt efter hvilken hud, du har – f.eks. hvis du har meget fedt på fødderne eller hvis knoglerne går mod huden. Kom forbi klinikken og hør om de forskellige muligheder.

Andre produkter til salg

Udover særlig sko og indlæg sælger jeg også forskellige produkter fra mærket Allpresan i klinikken, som jeg benytter til fodbehandlingerne.

Jeg sælger bl.a. en rigtig god, nærende fodcreme, som suger ind hurtigt – og hvor man ikke sidder med den velkendte fedtede fornemmelse bagefter. Fodcremen findes både i almindelig version og til diabetes-patienter. Derudover sælger jeg også Allpresans Podoexpert, som er til svampebehandling i både negle og foden.

Hvad siger vores kunder

5/5
Super god og professionel behandling
Jakob Elkjær
En lille bid af himlen for fødder
Mariane jørgensen
Hun er bare så sød og dygtig
Britta Hansen
Tidligere
Næste
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Klinik for fodterapi v/ Ann Thunø i Vordingborg, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om fodterapi og mine behandlinger. Jeg ser frem til at klarlægge dine muligheder for dig og hjælpe dig til at få gode, sunde fødder.