KLINIK FOR FODTERAPI I VORDINGBORG

Fodklinik i Vordingborg

Fodterapeut i Vordingborg

Hvem er jeg?

Velkommen til Klinik for fodterapi i Vordingborg. Mit navn er Ann Thunø, og det er mig, der ejer klinikken og som udfører de ønskede fodbehandlinger. Jeg er selv fra lokalområdet i Vordingborg og er opvokset i Kalvehave. 

Jeg er statsautoriseret fodterapeut og blev færdiguddannet i juni 2020. Jeg har lang erfaring inden for ældreomsorgen og demensområdet, hvor jeg har arbejdet i 20 år, inden jeg kastede mig over fodterapeutfaget. Dermed har jeg også erfaring med at hjælpe mine kunder på andre måder ud over fodterapi.

Jeg har tidligere siddet på en større klinik i Præstø, hvor jeg også arbejdede med patienter med bl.a. diabetes. I sommeren 2021 blev jeg tilbudt denne klinik, hvor jeg har været i gang lige siden. 

Jeg er alene i fodklinikken i Vordingborg og nyder freden og roen samt tiden og omsorgen til hver enkelte kunde. Jeg sætter god tid af til alle kunder, så der ikke er noget pres på – og så vi kan komme til bunds med problemet. 

Ønsker du at vide mere om mig – din fodterapeut i Vordingborg – eller gerne vil booke en tid til en behandling – er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Fodterapeut og fodklinik i Vordingborg
Fodterapeut og fodklinik i Vordingborg
Fodterapeut og fodklinik i Vordingborg

Hvad siger vores kunder

5/5
Super god og professionel behandling
Jakob Elkjær
En lille bid af himlen for fødder
Mariane jørgensen
Hun er bare så sød og dygtig
Britta Hansen
Tidligere
Næste
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Klinik for fodterapi v/ Ann Thunø i Vordingborg, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om fodterapi og mine behandlinger. Jeg ser frem til at klarlægge dine muligheder for dig og hjælpe dig til at få gode, sunde fødder.