Fodklinik Vordingborg

Få autoriset hjælp til alt inden for fodterapi 

Autoriseret fodklinik i Vordingborg:

Få sunde fødder hos en statsautoriseret fodterapeut

Leder du efter en professionel Fodklinik i Vordingborg eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Jeg er statsautoriseret fodterapeut, og blev færdiguddannet i 2020. Jeg har haft klinikken siden sommeren 2021 og har hjulpet utallige kunder med at få sundere fødder.

Hyggelig og lokal fodklinik i Vordingborg

Min klinik er en hyggelig og lokal fodklinik i Vordingborg. Klinikken er et sted, hvor du kan føle dig hjemme og godt taget hånd om. Jeg giver alle mine kunder en personlig og individuel fodbehandling.

Erfaring og ekspertise

Mine mange års erfaring gør, at du kan slappe af og nyde en professionel fodbehandling. Uanset om du har brug for hjælp til fodvorter, hård hud eller diabetisk fodpleje, er jeg her for at hjælpe dig med at få sunde og glade fødder. Kontakt mig i dag og besøg mig, i min hyggelige klinik, og lad mig tage mig af dine fødder!

Fodbehandlinger hos Fodklinik i Vordingborg

I min fodklinik i Vordingborg, tilbyder jeg forskellige fodterapeutiske behandlinger, der opfylder dine behov. Uanset om du har brug for en simpel delbehandling, en almindelig behandling eller en mere kompliceret behandling, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå sunde og smukke fødder.
 
Delbehandlinger er velegnede til specifikke problemområder, såsom hård hud eller indgroede negle. Her vil jeg hjælpe med at lindre ubehag og smerte ved problemområdet.

Ved en almindelig behandling i min fodklinik i Vordingborg vil jeg tage mig af forskellige fodproblemer, herunder fjernelse af hård hud, klipning og filning af negle samt behandling af eventuelle ligtorne eller vorter.
 
Hvis du har mere komplekse fodproblemer, kan jeg tilbyde kompliceret behandling i min fodklinik i Vordingborg. Dette kan være bøjlebehandling, som er en tilpasset stålbøjle til at korrigere neglen på plads, hvis du døjer med nedgroet negle.
 
Lige meget hvilken behandling du har brug for, kan du være sikker på at min fodklinik i Vordingborg, kan hjælpe dig med at få den bedst mulige pleje til dine fødder. Jeg vil lytte til dine bekymringer og skræddersy behandlingen til dine specifikke behov, så du kan opnå sunde og velplejede fødder.
Fodbehandling 4

Diabetisk fodbehandling

Folk med diabetes er ofte mere sårbare over for problemer med fødderne. Jeg har arbejdet meget med kunder som har diabetes. Jeg sørger derfor, for at du får den rette fodbehandling, som en diabetisk fodbehandling skal bestå af. En diabetisk fodbehandling har til formål at forebygge sår, infektioner og andre alvorlige problemer som kan opstå i vores fødder.
 
Her er det vigtigt med regelmæssigt tjek på dine fødder, skånsom rensning og pleje, den korrekte klining af negle, brug af velegnede fodplejeprodukter og det rette valg af fodtøj. Det kan jeg hjælpe dig med. Betydningen af rådgivning kan ikke understreges nok, når man taler om diabetisk fodbehandling. Kontakt mig i dag, hvis du er diabetiker og gerne vil forebygge mod alvorlige fodproblemer.
OBS: vær opmærksom på at klinikken ikke har nogen ydernummer og derfor ikke kan tilbyde behandlinger med tilskud fra regionen. 

Hygiejniske behandlingsrum

I min fodklinik i Vordingborg har jeg meget fokus på at opretholde enestående hygiejnestandarder. Det vigtigste for mig er, at mine kunder kan føle sig trygge og sikre under deres behandlinger. Derfor sørger jeg altid for omhyggelig sterilisering af alle instrumenter og behandlingsrum.
 
Læs her hvad jeg gør for at ved at du kommer ind til en ren og steril klinik, når du besøger min klinik

Vi sikrer, at alle vores kunder møder til et rent og indbydende behandlingsrum.

Hvad siger vores kunder

5/5
Super god og professionel behandling
Jakob Elkjær
En lille bid af himlen for fødder
Mariane jørgensen
Hun er bare så sød og dygtig
Britta Hansen
Tidligere
Næste
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Klinik for fodterapi v/ Ann Thunø i Vordingborg, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om fodterapi og mine behandlinger. Jeg ser frem til at klarlægge dine muligheder for dig og hjælpe dig til at få gode, sunde fødder.