Klinik for fodterapi i Vordingborg

Behandlinger

Alt inden for fodterapi

Fodbehandling i Vordingborg

Som statsautoriseret fodterapeut tilbyder jeg alt inden for fodterapi med de specialer, der hører under faget – f.eks. hvis du har problemer med neglene, har brug for beskæring af hård hud eller ønsker hjælp til at få lavet specielle indlæg til skoene. Jeg tilbyder forskellige slags fodbehandlinger i Vordingborg, som du kan læse mere om nedenfor, hvor jeg har mulighed for at behandle i egen klinik så kom forbi.

Forskellige fodbehandlinger

Du kan få forskellige grader af fodbehandlinger efter behov. Du kan få en delbehandling, som er en ukompliceret fodbehandling, der består af negleklipning og fjernelse af let hård hud omkring negle og oprensning. Ved en almindelig behandling får du det samme som ved en delbehandling, men hvor der er mere hård hud og oprensning. Derudover kan du få en kompliceret fodbehandling, som tager længere tid: Måske har du vædderhornsnegle, meget hård hud, hudsygdomme eller slem psoriasishud. Jeg afslutter altid behandlingerne med en god, nærende fodcreme.

Bøjlebehandling

Generer dine negle dig, og har du symptomer som varme, rødme, hævelse eller smerte i neglefalsene? Så kan jeg sætte en bøjle på neglen, så den nedgroede negl bliver bekæmpet.

Enten laver jeg en tilpasset stålbøjle, hvor neglen bliver løftet og korrigeret på plads, eller jeg bruger komposit, som holder på neglens form, når den vokser ud, så den undgår at blive nedgroet. 

Ligtorne og vorter

Er du generet af ligtorne eller fodvorter, er det vigtigt at få det bekæmpet, inden det udvikler sig. Ligtorne er ophobninger af meget hård hud, som over tid bliver dannet, fordi fødderne udsættes for pres – f.eks. ved højhælede sko eller sko, der er for smalle – mens fodvorter skyldes en virusinfektion i huden.

Jeg har forskellige metoder, jeg kan tage i brug til at behandle netop dine ligtorne og fodvorter, så kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne.

Hør mere om fodterapi

Du sidder sikkert med nogle spørgsmål til netop din situation, som jeg glædeligt hjælper med at svare på – så hvis du ønsker uddybende information, er du velkommen til at kontakte klinikken. 

Udover forskellige fodbehandlinger tilbyder jeg også sko med særlig støtte samt indlæg i klinikken. Kom forbi klinikken og se udvalget, eller læs mere om de forskellige sko og indlæg her.

Hvad siger vores kunder

5/5
Super god og professionel behandling
Jakob Elkjær
En lille bid af himlen for fødder
Mariane jørgensen
Hun er bare så sød og dygtig
Britta Hansen
Tidligere
Næste
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Klinik for fodterapi v/ Ann Thunø i Vordingborg, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om fodterapi og mine behandlinger. Jeg ser frem til at klarlægge dine muligheder for dig og hjælpe dig til at få gode, sunde fødder.